Ullared

Sitter nu i bilen på väg hem från ullared. Dem senaste dagarna har jag mest tagit det lugnt. Förutom i lördag, jag fick en chockerande och väldigt obehaglig överraskning. Jag hittade en knöl i mitt ena bröst. Inte något man gärna vill hitta. Spenderade måndags morgonen på vårdcentralen. Beslutet blev så att skicka en remiss till sahlgrenska, mammografienheten. Så nu får jag bara vänta på brevet. O sen åka o kolla upp detta. Antagligen, och förhoppningsvis är det inget allvarligt. Kanske bara en fettknöl. Men inte någon kul upptäckt. Ni får veta när jag vet.

En liten låt

Tänkte passa på att lägga upp en lite låt som just nu går om om i min spellista hemma.
Lite seg men älskar den, så lugn o fin =)

Den heter Near to you
Med: A Fine Frenzy

 

Här Kommer lite låt text osså

he and I had something beautiful
but so dysfunctional, it couldn't last
I loved him so but I let him go
'cause I knew he'd never love me back

such pain as this
shouldn't have to be experienced
I'm still reeling from the loss,
still a little bit delirious

near to you, I am healing
but it's taking so long
'cause though he's gone
and you are wonderful
it's hard to move on
yet, I'm better near to you.

you and I have something different
and I'm enjoying it cautiously
I'm battle scarred,
but I am working oh so hard
to get back to who I used to be

he's disappearing, fading steadily
well, I'm so close to being yours,
won't you stay with me, please

near to you, I am healing
but it's taking so long
'cause though he's gone
and you are wonderful
it's hard to move on
yet, I'm better near to you

I only know that
I am better where you are
I only know that
I am better where you are
I only know that I belong
where you are

near to you, I am healing
but it's taking so long
'cause though he's gone
and you are wonderful
it's hard to move on
yet, I'm better near to you

Helg, o jag e faktiskt ledig :)

Skönt att vara på väg hem efter tre nätter uppe i Gråbos skogar. Nu är jag ledig i två dagar för att sen göra min sista dag på söndag. Efter det blir det bara nätter framöver. Rätt skönt, gillar mer nätterna än dagarna, även om det bjuder till mer ensamtid, och tid för att tänka. Har läst två riktigt bra böcker den senaste veckan. Första är en som heter: skandalen, av sandra brown. Får dubbel kolla namnet på författaren när jag kommer hem. Skit bra bok. Sen en Maria Wern bok. Pojke försvunnen, av Anna jansson. En bok i serien om Maria wern. För er som kanske såg miniserien, främmande fågel, med Eva Röse som gick på 4an för nåt år sen. Verkligen skit bra. Kunde inte lägga ifrån mig boken. Ska fortsätta läsa böcker i dem serien. Ikväll blir det nog utgång. Det hoppas vi på ialf. Ska bli kul att gå ut och göra stan osäker. :) nu ska jag sitta och bara njuta av att jag e ledig och lyssna på musik.

Thai??

Ja du.
verkar inte bli så mycket till resa nu e slutet på sommaren eftersom alla bangar en efter en.
Så funderar o dra med Mor, far, bror och farbror till Thailand till hösten ist.
Det hade vart frymt skönt. vara borta mellan 15-30November =9 sååå gott =D

men vi får se vad som händer, inget klart, men planeringen har börjat
Så vi får väl se, ska bara lyckas hosta upp lite pengar så att jag har råd.. men vi får spara nu i 5 månader, så ska nog inte vara några problem =D

Kanske, men bara kanske

Jag vet att jag blir allt sämre på att skriva av mig. Men den senaste tiden har jag inte riktigt känt för det. Det känns helt underbart att sommaren äntligen är på väg, och kanske till och med är här. Men även om det nu är så, så har jag ändå redan börjat planera måste resa. Vet inte riktigt vart, men i slutet på augusti så drar jag nog iväg igen. Jag och sandra blir det nog, och vem som helst vill får gärna åka med. Kanske blir ytterligare en resa till turklandet eller kanske nån annanstans. Tror inte jag skulle orka vänta till nästa år med att åka igen. Sol bad och fest kanske kan få mitt stora hål i bröstet att bli mindre. Känner att det ibland inte gör lika ont, men bara ibland. Försöker göra allt för att gå vidare, att kunna förlåta mig själv för det stora misstag jag begått. Men ibland, kämpe mer sällan känns det som om jag faktiskt kan gå vidare. Men kanske beror det mest på den distans som vi har nu. Har inte pratat, skrivit, eller messat på över en vecka. Kanske är det det jag behöver. Men så fort han är online kan jag inte stå emot. Måste skriva. Jag är för svag för att låta bli.

RSS 2.0